Meteen naar de content

GRATIS verzending vanaf € 100,- of bij een bestelling van alleen sieraden

Voor 12:00 besteld = dezelfde dag verwerkt

Just a little reminder that you are loved!

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Onze levertijd is op een werkdag voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Bestel je in het weekend of in de avond, dan wordt je bestelling de volgende werkdag verwerkt en verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om op afspraak je bestelling gratis bij ons op te komen halen in Fijnaart of als je in de buurt woont komen wij het voor € 1,- bij je thuis bezorgen.

De verzendkosten 

Brievenbuspakketje   € 3,95
Standaard pakket      € 5,95

Is je bestelling meer dan € 100,- of bestel je alleen sieraden dan hoef je bij ons geen verzendkosten te betalen!

Wanneer jouw bestelling is verzonden krijg je een mailtje met hierin de track & trace waarmee je jouw pakket kunt volgen.

 

Retourneren

Niet tevreden met jouw bestelde items? Dat kan gebeuren! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen naar ons (mits deze aan de retourvoorwaarden voldoet).

Voorwaarden: 
- Het product is voorzien van originele labels, etiketten en of kaartjes.
- Het item is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
- Het item is ongedragen en ongewassen.
- Verstuur de items in de originele verpakking retour.
- Pas op met make-up, een item met deze vlekken wordt niet retour genomen.
- Oorbellen kunnen wij niet retour nemen i.v.m. hygiëne.
- Parfum kan alleen ongeopend in verpakking geretourneerd worden. 
- Bestellingen die buiten het retourtermijn van 14 dagen vallen, worden niet retour genomen.
- Geen garantie op stenen, glitters, schoudervullingen, kralen, knopen en of pillen van de stof.
- Er wordt geen was
garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Volg eerst de instructies op de aangeleverde pakbon:

1.  Stop de items die je wilt retourneren in de originele verpakking, ongedragen met de kaartjes eraan in een verzendzak of doos.
2. Zorg ervoor dat er geen andere sticker of adres op jouw pakket zit.
3. Zorg ervoor dat wij kunnen zien wie de afzender is. Voeg jouw ingevulde formulier toe. Retourformulier kwijt? Download het formulier hier beneden of voeg dan een briefje toe met jouw ordernummer, naam en reden van retour toe.
4. Plak het verzendlabel met ons retouradres op het pakket. (retouradres: Specht 28, 4793 HN Fijnaart)
5. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af. Een bezorgdienst inhuren kost in Nederland ongeveer €7,25 per pakket.
6. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. Bewaar altijd de Track & Trace-code van jouw retourzending. Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen in geval van verlies door het verzendbedrijf.

(Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk, dus vermeldt dit goed op het retourformulier of een los papiertje.)

Garantie  

Wij geven om onze producten en doen ons best om deze in de juiste kwaliteit aan te leveren. Toch kan het voorkomen dat er iets met je bestelling gebeurt tijdens transport of dat er iets anders is waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt (7 dagen), dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Merk je dat er een productiefout of iets dergelijks in jouw ontvangen item(s) zit(ten) dan verzoeken wij je dit z.s.m. uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst aan ons kenbaar te maken via de mail info@fourliss.nl, zet hierin wat er mis mee is met de hier bijhorende foto’s ervan.

Indien wij binnen 24 uur na ontvangst niets hebben vernomen dan geldt er geen garantie op lussen, haken, pillen en losse draden.

Wij geven geen garantie bij:
- Stenen, glitters, schoudervullingen, kralen, knopen en of pillen van de stof.
- Wassen, mochten er na het wassen van je bestelde item(s) problemen ontstaan is dit eigen verantwoording. Er staat bij elk item ook een wasadvies of kijk in de labels van de producten hoe je ze het beste kunt wassen.

 

Terugbetaling

Via de Track & Trace-code kun je jouw retourzending volgen en zien of deze bij ons is aangekomen. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Hierover ontvang je automatisch een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling. 

 

RETOURFORMULIER