The new season

De herfst komt eraan en dat betekent tijd om je garderobe op te frissen met de nieuwste trends! Of je nu je dagelijkse look wilt upgraden of een avondoutfit zoekt, dit seizoen draait alles om opvallende details en gelaagde combinaties. We zetten de grootste sieraden-, kleding- en accessoiretrends voor je op een rijtje.

Sieraden: Dit najaar draait het om minimalisme met een twist. Subtiele, delicate kettingen blijven populair, maar worden dit seizoen gecombineerd met grove kettingen en chunky armbanden. Parels blijven ook een favoriet, maar dan met een moderne touch. Denk aan asymmetrische oorbellen of mix-and-match stijlen. Less is more, maar wel met een edge!

Kleding: Layering is key dit najaar, en oversized stukken blijven onmisbaar. Truien met grove breisels, lange trenchcoats en oversized blazers zijn je go-to items. Qua kleurenpalet zien we veel warme aardetinten zoals roest, camel en diepgroen. 

Accessoires: Function meets fashion! Grote, praktische tassen zijn een absolute must-have dit seizoen. Van grote leren shoppers tot crossbody bags, het draait om stijl én gemak. 

Met deze trends ga jij stijlvol het nieuwe seizoen in. Tijd om te shoppen en je voor te bereiden op een herfst vol fashion!

Terug naar blog